dinsdag 18 juni 2019

Goede nederlandse zinnen controleren

De beste moppen en raadsels voor iedereen, belgen moppen, domme blondjes moppen, humor en grappige plaatjes. Korte teksten en zinnen voor op een geboortekaartje - Voorbeeldteksten voor op het geboortekaartje van je baby die kort maar krachtig zijn. Beste Flirt Zinnen om te Versieren met Woorden (ook via chat). Download hier nog eens gratis grappige voorbeeldzinnen voor nop. Siri, Sarcasme en humor: vragen die Siri van grappige replieken voorziet.


Nu Siri al een tijdje in het Nederlands beschikbaar is en steeds beter begint te werken, heb je er ook daadwerkelijk wat. Maar ook binnen ons eigen kikkerlandje begrijpen we elkaars dialect niet altijd. Hier vind je de leukste zinnen in het dialect plus uitleg! Siri spreekt Nederlands , en de persoonlijke assistent blijkt ook een goed gevoel voor humor te hebben.


Dit zijn de vragen waar de . De mogelijkheid om woorden en zinnen te vertalen met Siri is beschikbaar in iOS en later. Grappige Siri vragen en antwoorden in het Nederlands. Schrijf jij modern of gebruik je nog ouderwetse zinnen en woorden?


Wil je met je tijd meegaan? Geef je dan op voor de cursus Zakelijke Correspondentie. Waarschuwing: Deze pagina bevat erg grof taalgebruik. Kus me schoenzool, want daar zit je niveau bitch. We kennen ze allemaal: grappige openingszinnen.


Meestal een grote afknapper, tenzij de zin zo fout is dat het stiekem een glimlach op je . Bekijk het bord mooie zinnen van piencramer op Pinterest. The original dutch saying means: Leave me in peace. Hoe het vergeten van een leestekentje hilarische gevolgen kan hebben. Mooie korte zinnen , wijsheden, spreuken en gezegden. Je kunt zulke Nederlandse (soms Engelse) oneliners gebruiken op je profielpagina van Twitter , . Tijd besparen met standaard knip-en-plak Tinder openingszinnen ? Meer en makkelijker vrouwen versieren op Tinder met grappige en . De grappige openingszinnen zijn misschien een beetje of heel erg fout, maar als het je helpt om de ander te laten lachen dan ben je al een . Met deze zin begint GroenLinks het partijprogramma.


Wat economisme is, wordt in de volgende zinnen wel uitgelegd. Maar geldt dit ook voor de volgende lijst van tien oer-Hollandse zinnen , opgesteld door het Instituut voor de Nederlandse Taal, waarvan het . De beste openingszinnen voor mannen om elke vrouw. Deze grappige openingszinnen laten je zien hoe je meteen een grappig gesprek . Wat is de zin van het leven? Je kunt je wel voorstellen dat sommige woorden daarom heel komisch zijn voor mensen die Nederlands spreken. Wij hebben vijftien grappige.


Quest of KIJK – waren doorspekt met interessante en grappige weetjes. Uitgaan om mensen te ontmoeten is een populaire bezigheid in de vakantie. Deze lijst maakt de ontmoeting en de kennismaking met mensen wat makkelijker.


Twitteraars die er een missie van maken grappige vertaalfouten op te sporen. Een Franse zin vertalen met een woordenboek? Maar als er dan een onbegrijpelijke Nederlandse vertaling uitrolt, blijkt dat woordenboek toch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts