vrijdag 24 augustus 2018

Makkelijke desserts in glaasjes

Makkelijke desserts in glaasjes

Desserts in glaasjes zien er feestelijk uit en zijn heel makkelijk om te maken. Ontdek onze recepten en tips voor een luxueuze laatste gang. Iedereen houdt van heerlijke desserts in een glaasje.


Gelukkig zijn er nu veel recepten voor zoetigheden in kleine glaasjes , potjes of houdertjes. De beste recepten voor desserts in glaasjes , samengesteld door 15gram. Deze desserts zijn niet moeilijk om te maken én staan binnen een uur op tafel. Banoffee pie in een glaasje met laagjes. Collectie: De lekkerste toetjes in een glas - Door een toetje in een glas te serveren, ziet het er meteen een stuk leuker.


Perfect voor een makkelijk kerstdessert ! Een dessert in een glaasje ziet er feestelijk uit en smaakt heerlijk! Ik heb vijf desserts in een glaasje voor je op een rij gezet. De blauwe bessen maken dit makkelijke dessert helemaal af! Met dit recept kun je glaasjes vullen.


Ik leg je stap voor stap uit hoe je deze lekkernij in individuele glaasjes tovert! Geniet van hemelse desserts met fruit van bij ons. Een (feestelijk) etentje sluit je af met een lekker dessert. Maar wat zet je dan op tafel?


Ga je voor zoet met zelfgebakken taart, ijs of een romige . Tijdens de feestdagen is er niet altijd genoeg tijd om complexe desserten te bereiden,. In 1-2-bereid je dit zoet, smeuïg, fruitig-fris én krokant glaasje plezier. Gezond eten is trés important, maar het is zeker ook toegelaten om jezelf af en toe eens een lekker dessertje te gunnen.


Makkelijke desserts in glaasjes

Serveer het in een glaasje en je hebt al snel een mooi kerstdessert. Makkelijke tiramisu met lemon curd en pistache. Panna cotta met frambozen in een glaasje Dit dessert bereid je makkelijk een dag van te. Glaasjes met speculaas, rood fruit en mascarpone. Zet dit lijstje met kerstdesserts vooral in je favorieten.


Zodra je het nodig hebt, vind je het makkelijk weer terug. Ook kun je het door jouw gekozen. Appelkruimel cheesecake in een glaasje. Dit supereenvoudige dessert van Jeroen Meus is de oplossing.


Koud is extra makkelijk , je kan de glaasjes perfect een dag op voorhand maken en koel . Op zoek naar een lekker recept voor een dessert dat niet al te moeilijk te maken is? Dan ben je hier aan het juiste adres! Espresso met mascarpone dessert. Zin in een dessert , maar je weet niet welk? Chefs Sandra Bekkari, Sofie Dumont, Pieter Declercq en anderen verklappen jou de lekkerste recepten en de beste . Server de cake met limoncello en mascarpone in een glaasje.


Bitterkoekjes parfait is een lekker dessert en makkelijk om te maken. Het is een cheesecake, maar dan een hele makkelijke. Verdeel de cheesecake crème over de glaasjes en verdeel hierover een laagje lemon curd.


Makkelijke desserts in glaasjes

Dit was ons dessert op eerste Kerstdag, niet te grote porties gemaakt . Deze monchoutaart in glaasjes zijn makkelijk om te maken, geen taart snij stress meer gewoon de glaasjes pakken uit de koelkast en serveren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts