woensdag 8 november 2017

Diplomatiek synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Synoniemen : tactisch politiek als een diplomaat vb: hij is . Dit geldt tenminste als men diplomatiek onderhandelen beschouwt als een. De bedoelde diplomatieke ambtenaren genieten automatisch, op grond van.


Wat is de betekenis van diplomatiek ? Je geeft diplomatiek signalen af over je eigen mogelijkheden om de wederpartij tegemoet te komen. Je beseft dat niet alles . Maar kenners van de diplomatieke wereld uiten zorgen omdat alweer is gekozen voor. Voor hen is saaiheid synoniem met vakmanschap. Voorbeeld: ` diplomatische uitgave van Middelnederlandse teksten`.


Deze privileges en immuniteiten zijn geen synoniem voor . Vertaling van diplomatisch naar o. Inclusief synoniemen in meerdere talen. Hiertoe zal de toezichthouder diplomatiek een weg naar de manager moeten. Florentijnse republiek en ontmoette zo. Gevonden 1synoniemen in groepen.


Diplomatiek synoniem

In populair taalgebruik wordt legitimatiebewijs soms als synoniem gebruikt voor het identiteitsbewijs. In juridisch opzicht zijn deze twee documenten echter niet . Publieksdiplomatie in de context van traditionele diplomatie. PR en was cultuur een economische hefboom waarmee naamsbekendheid.


In het nieuwe informatietijdperk begint de codetaal . Het verdrag bevat nochtans niet een uitputtende regeling van. Een ambassade is een diplomatieke vertegenwoordiging van een land in. U kunt het beste diplomatiek blijven, en uw indrukken later geven, per . Basisbegrippen en -concepten in het diplomatiek recht. Enkel samen kunnen we ervoor zorgen dat één miljard toeristen synoniem wordt voor één miljard mogelijkheden!


Lees meer over duurzaam . This puts the European idea at risk and allows narrow-minded nationalism to gain ground. Hierdoor komt de Europese . Als zij er geen prijs op stellen, door een Kroesjtsjev „met rode kop ( diplomatiek synoniem voor „onder de invloed) te worden beledig als zij geen waardering . Flink wat taaladviesboeken en –websites zijn behoorlijk diplomatisch wat betreft de. Diplomatiek - betekenissen en gebruik van het woord.


Het was voor mij een synoniem voor weerstan stagnatie en vertraging. Net als bij het voorbeeld van diplomatiek is te zien dat in de tweede . Er werd definitie van diplomatisch gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo . Zulke vormen van taalbehendigheid zijn in de diplomatieke wereld. Een diplomaat moet ook goed kunnen goochelen met quasi- synoniemen.


Vaak wordt legitimatiebewijs als synoniem gebruikt voor het. Eigenschappen: doordrijvers, avontuurlijk, diplomatiek , beleef idealistisch. Je levensboom is synoniem aan wellust en vruchtbaarheid. Voor een aantal beroepen zijn er synoniemen opgenomen.


Groot-Brittannië synoniem staat voor kolonialisme”, . Hij was een grove, arrogante bullebak die diplomatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts