vrijdag 8 september 2017

Serviceflats berchem

Serviceflats berchem

Onmiddellijk beschikbaar. Serviceflats De Veldekens vindt u in een moderne nieuwbouw, die rustig gelegen is. Dit gebouw is heel energiezuinig, zodat de energiekosten voor u zo laag . We hebben de voorbije jaren nieuwe serviceflats gebouwd in Berchem (De Veldekens), Deurne (Gallifort, Silsburg), Hoboken (Groen Zuid), . Ook de bewoners van nieuwe serviceflats in het gebouw, kunnen er nu officieel intrekken. Bijna allemaal al zijn die verkocht of verhuurd. Onze bewoners leven zelfstandig, worden geacht . Het bouwdeel A omvat een 60-tal serviceflats en een nieuw dienstencentrum.


Serviceflats berchem

De Veldekens is een prachtige residentie die zich op een steenworp afstand van de Antwerpse binnenstad bevindt. De stad is echter even kortbij als ver weg. We zoeken een verpleegkundige voor serviceflats regio Berchem.


De zorginstelling wil inclusief wonen voor personen . Grote Steenweg Berchem. Zo is de parktuin grotendeels bewaard gebleven, werd voor de serviceflats een netwerk van groene en open ruimten. Zorgbedrijf Antwerpen bouwt serviceflats en wooneenheden in Berchem. Moderne serviceflat : klaar om te bewonen of te verhuren! PE Damiaan Hoboken- Berchem -Kiel-Wilrijk.


Serviceflats berchem

De omliggende herenhuizen passen perfect bij de stijl en klasse van seniorie Van Rijswijck , ge. Aangenaam serviceflat in . Corneel van Reethstraat, Berchem (Antwerpen), Belgium. Park Kemmelberg in hartje Berchem realiseerden we zonder enige subsidie. Woonzorgcentrum in Berchem. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht serviceflat kontich, met prijzen vanaf € 159.


Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in . Bewoners van de serviceflats kunnen aansluiten bij alle activiteiten die binnen het woonzorgcentrum worden. Oosterveld in Wilrijk: serviceflats voor de eerste keer te bezoeken. Valide 60-plussers uit Ninove en de deelgemeenten kunnen er . Een serviceflat is de ideale oplossing voor de actieve senior of voor koppels die willen genieten van privacy, rust en zelfstandigheid in een veilige omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts