vrijdag 14 juli 2017

Deeltijdse job lokeren

Vind eenvoudig je nieuwe job. DEELTIJDS WINKELVERANTWOORDELIJKE BAKKERIJ 32U - GENTInternal. J staat in voor het goede verloop en optimalisatie van jouw . Je komt terecht in een aangenaam team en werkt in . Start je zoekactie naar jobs. Geef een trefwoord in of selecteer minstens filter. Overtuig ons van jouw talent, en maak je ambities waar in een job bij stad of OCMW Lokeren.


Beste werkgevers in Lokeren. We zijn op zoek naar een hulpboekhouder die ons team wil versterken. Lokeren is een jonge, actieve stad die volop leeft! Een gekende supermarkt in Lokeren. Salades, dagschotels en broodjes bereiden, Maaltijden inpakken en presenteren, . Op zoek naar een job bij jou in de buurt?


Dan kan je zeker terecht op regiotalent. Je vindt hier een gevarieerd aanbod aan vacatures. Van sales vacatures tot . Projectcoördinator Budgetcoaches voor BIZKempen. Turnhout en Herentals Reageren voor 20.


Een greep uit je takenpakket: Je stelt vacatures op Je staat in voor het . Solliciteer bij Accent Jobs en vind jouw droomjob. Administratief bediende boekhouding ( deeltijds ). Binnen de peiler training zijn we deeltijds op zoek naar een enthousiaste lesgever voor . Om onze groei te versterken, zoeken we een verpleegkundige ( deeltijds ) in . Liever deeltijds aan de slag of als bijverdienste? Blader door ons ruim aanbod van vacatures en vind snel een job die je op het lijf geschreven is! Wij zijn er zowel voor arbeiders, bedienden en jobstudenten in . Compaan - Kazernestraat Lokeren. Je zoekt een job , je wil graag werken.


Interim jobs zijn snel, makkelijk en flexibel. Medewerker schoonmaak - bepaalde duur (voltijds of deeltijds ). Woonzorgcentrum Wielkine. Indien je niet voldoet aan één of meerdere van de hieronder vermelde. Er wacht je een vaste job in een innovatief bedrijf met grote . Of heb je al een deeltijdse job en zoek je een bijkomende job , nog extra uren ? Misschien hebben we wel een vacature voor jou!


Het betreft een deeltijdse regeling en ervaring in schoonmaak is een groot. Huishoudhulp regio Lokeren. Kom naar onze jobdagen in Gent of Vilvoorde.


Debbie brengt bpost mee op zijn nieuwe bestemming. Bijna jaar geleden diende ik onverwacht op zoek te gaan naar een nieuwe job. Zin in een toffe job vol afwisseling en positieve energie? Werken bij Albert Heijn doe je met plezier én tegen prettige arbeidsvoorwaarden.


Word jij onze nieuwe collega? Is Retail “je ding” en ben je gepassioneerd door de klant, de FUN producten en beschik je over een FUN attitude?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts