maandag 22 mei 2017

Online kerktelefoon luisteren

U kunt eenvoudig zoeken op kerken in uw . Het is niet voor iedereen mogelijk om elke zondag naar de kerk te komen. Voor wie wel graag de dienst mee beleeft, is er de kerktelefoon. Nog eenvoudiger meeluisteren ? Er is op dit moment geen uitzending beschikbaar! Kerkradio biedt de mogelijkheid kerkdiensten live uit te zenden en mee te luisteren via internet.


Spring naar Online luisteren - Wilt u luisteren naar een dienst van de Drie Ranken, de Goede Herderkerk, de Jachtlaankerk of de Grote Kerk? Fijn dat u mee wilt luisteren naar de kerkdiensten van de Hervormde Gemeente uit Oud-Beijerland. De kerkdiensten zijn ook via internet te beluistere via de links hiernaast. Ook is het mogelijk diensten te downloaden . Kerkdiensten kunt u direct meebeleven . Soms (en dan de eerste keer dat u een preek wilt beluisteren ) verschijnt er boven in uw internetbrowser een melding dat er een invoegtoepassing geïnstalleerd . Dan kan er geluisterd worden via internet , de kerkradio, kerk-tv en soms ook via Radio.


Ook kun je hier eerdere kerkdiensten terug luisteren of bekijken. Hieronder kunt u een uitzending terugluisteren of terugkijken. De uitzending wordt onderaan de pagina afgespeeld. De vieringen in de parochie zijn te beluisteren via het internet. LOK (Landelijke Organisatie Kerktelefoon ). De zondagse en de weekdiensten worden via de kerktelefoon uitgezonden.


Deze zijn ook te volgen via internet , d. Tooroplaan 1- Kerktelefoon kanaal 3. Via internet meeluisteren of downloaden. Ingegeven door de wens om via Klokradio op gezette tijden live onze kerkdienst uit te zenden, het systeem van . Hier vind je de live uitzending en de laatste opnamen van de dienst. Daarnaast wordt van elke morgendienst en speciale dienst een . Het is ook mogelijk om de diensten te volgen of achteraf te beluisteren via internet.


Diensten via internet of kerktelefoon. Alle kerkdiensten van Hervormd Kampen zijn live te beluisteren. Kies een kerk om te luisteren. Het online luisteren wordt verzorgd door kerkomroep.


Heeft u de dienst gemist? Indien er op dat moment een uitzending is, kunt u direct meeluisteren. Als er geen uitzending is, hoort u een mededeling dat er op dit moment geen uitzending is . Luister live mee met de erediensten. Elke zondag zijn er erediensten om 9. Bekijk het preekbeurtenrooster. Voor het aanvragen van kerktelefoon kunt u contact opnemen met Bert Boogert, tel.


Ook kunt u via Kerkomroep tijdens een kerkdienst meeluisteren , door . CGK Zwolle weer worden beluisterd via een internet -draadaansluiting (dus geen WIFI). De diensten van de CGK Zwolle zijn mee te kijken en te luisteren via. Zowel als u incidenteel als regelmatig luistert is het een mooi alternatief voor de kerktelefoon. Echter, de apparatuur in de kerk en de benodigde internetverbinding zijn . Beluister live uitzending. Het Woord van God is gratis.


Helaas kost het aanbieden van de digitale bestanden wel veel geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts