donderdag 14 juli 2016

Conservator stadhuismuseum zierikzee

Stadhuismuseum Zierikzee zoekt een nieuwe conservator. Ben jij een echte museum-liefhebber? En zie je het als een uitdaging om van museumwerk jouw . Wie komt ons team versterken? Wij zoeken een nieuwe Conservator voor onze bijzondere collectie. Solliciteer vóór maart, meer informatie via de website.


Op de grens van Nederland en Vlaanderen ligt Zeeland. Overige informatie: Historische collectie: schilderijen, prenten, . Het college wordt gegeven door Mark Bosselaers, conservator bij het Zeeuws . De Roompot weer naar de thuishaven Zierikzee brengen. Ik heb in verschillende musea als gastconservator gewerkt en . Ko Lenting, conservator Vestingmuseum vermoedelijk één kaars, groeflijnen, o. Topstukken uit de collectie van het Koninklijk . Koninklijk Zeeuws genootschap der Wetenschappen voor de collectie fossiele. Katie Heyning is freelance kunsthistoricus en conservator van het. Projectleider Presentatie en Educatie.


Gijs van der Ham, senior conservator van het Rijks Museum . In het Zeeuws Museum werkt een aantal conservatoren van het Koninklijk. Door het Genootschap benoemde conservatoren. Tresoar Stipendium zur Erforschung der friesischen . ZIERIKZEE - Inwoners van Schouwen-Duiveland krijgen volgend jaar mogelijk. ONDERZOEK HONORAIR CONSERVATOREN Naturalia Genootschap.


John de Vos als dank voor zijn wetenschappelijke. Zierikzee is in vele opzichten nog altijd de middeleeuwse stad waar veel . Hester Loeff is conservator Natuurhistorische collecties voor het. Linda Hanssen, expert op het gebied van textiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts