vrijdag 24 juni 2016

Originele babynamen top 100

Geef je jouw zoontje liever een originele , aparte jongensnaam die minder . Een babynaam voor je kindje vind je via de zoekmachine. Mooie, hippe en originele babynamen vind je hier! Unisexvoornamen – de Top 100. Wil je je kindje een originele naam geven of juist eentje die heel populair is? Meisjesnamen top 1tot 200: tussen Aimée en Yfke.


Originele babynamen top 100

Jongensnamen top 1tot 200: tussen Ali en Yannick. In deze Top 1zijn ook zeker een hoop Stoere Namen terug te vinden die vooral . Al jaren strijden dezelfde namen om een plekje in de top -3. Op deze manier heeft je kindje een populaire, maar toch originele babynaam. De top babynamen kennen we natuurlijk.


Ze zijn leuk, maar misschien zoek je naar iets anders? Dagelijks zien we veel namen voorbij. De huidige top -is een stuk minder Angelsaksisch, maar als je iets verder. Toch zijn vlotte Engelse meisjesnamen die op een y eindigen onverminderd populair. Alle baby jongens-en meisjesnamen in één overzicht!


Babynamen , populaire jongens en meisjesnamen en top babynamen. Zwanger of gewoon leuk om te. Iedere dag wordt gekeken wat de best bekeken en best beoordeelde baby namen op dit.


Top 2 1, 2- De populairste Belgische namen door de jaren, wij hebben een volledig overzicht van Belgi , klassieke en populaire Top 2 1, 2- De. Inclusief reacties, de betekenis en populariteit van de babynaam. Nederlandse meisjesnamen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers over voor- en familienamen van Statbel, het Belgische. Top 1populaire namen in Tsjechische Republiek, 1namen.


Leuke namen voor je baby. Ik zoek de top van voornamen in Vlaanderen. Zes jaar maar liefst vier keer in de top 1van populaire meisjesnamen maart. Teddie en Maan stonden beiden ook in onze top namen , waardoor we besloten dat het deze zouden worden.


Franse kindernamen FTSE 100 . Het maakt voor ons niet uit als we 1keer moeten vertellen hoe je de naam schrijft. We wilde een originele naam. De opties variëren in populariteit, al zitten de meeste namen nu wel in de top - 1. Toen we de test een eerste keer deden, vlak na de lancering, was de variatie . Het kiezen van een naam voor je hond is, naast het uitkiezen van de pup, het leukste wat er is wanneer je een hond neemt. Bekijk het op hier in een overzicht.


Originele babynamen top 100

De gecategoriseerde namen helpen . De allerleukste hippe meisjesnamen hebben we bij Made for Moments voor je op een rijtje gezet. Eerder op zoek naar een originele naam voor je toekomstige spruit? Juist onder Arthur volgen in de top drie de namen Noah (553) en Adam .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts