maandag 27 april 2015

Te huur felix brouwershof

Te huur felix brouwershof

Deze nieuwbouw serviceflat is gelegen op de gelijkvloerse verdieping met een prachtig uitzicht op het . Huurprijs : 77tot 1. In de kelder is er nog een aparte berging begrepen, alsook de mogelijkheid een autostaanplaats te huren. Hier geniet je van de perfecte combinatie van rustig en zelfstandig wonen met indien gewenst de nodige assistentie . U wil een appartement huren? Met slimme oplossingen in uw.


Te huur felix brouwershof

Appartement slaapkamers te huur voor 6€ in ONZE LIEVE VROUW. U beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, Een slaapkamer, . We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht appartement lieve vrouw waver, met prijzen vanaf € 219. Felix Brouwershof dewelke appartementen telt. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: . Een verwijzing naar de boomkweker, moes- en fruitboomteler.


Deze flat situeert zich op het gelijkvloers en geniet van een rustige. Mogelijkheid tot het bij huren van een ondergrondse autostaanplaats. Care Property Invest verwerft complex assistentiewoningen te Rijmenam. Zonneweelde vzw (van het type triple net) een geïndexeerde vaste jaarlijkse huur genereren.


Assistentiewoningen Te Koop Leuven Hd Video. Huis te koop harentstraat bonheiden. Realo Schatting voor verhuur. Serviceflats te huur - Senior Active.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts