dinsdag 31 maart 2015

Boip merkenregister

TwitterActuele ontwikkelingen FacebookIntellectueel Eigendom verdieping Linkedin BOIP als organisatie Videokanaal. Mijn merk komt nog niet voor in het merkenregister. Als je merk onderscheidend is en niet in het merkenregister staat kun je hem laten registreren of zelf . Door inschrijving in het merkenregister heeft u het recht anderen te. Registratie en meer informatie: Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom ( BOIP ). Zoeken in het online merkenregister van BBIE: het merkenregister is gratis. Benelux kunt u ook terecht bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom dat een gratis online Merkenregister via zijn website ter beschikking stelt.


Controleer in het officiële Merkenregister van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom of jouw merk al is geregistreerd of niet. Dan kunt u het merkenregister raadplegen. U kunt het i-DEPOT vastleggen bij het BOIP. Door het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom ( BOIP ) in opdracht van de. Waarom is het Merkenregister van Caribisch Nederland openbaar?


U registreert uw merk bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom ( BOIP ). Ons Merkenregister is openbaar, net als bijvoorbeeld het handelsregister. Hierdoor kunnen aanbieders van diverse diensten u rechtstreeks benaderen. De leges van € 24- van het BOIP of de € 85- die het OHIM rekent zitten bij de. Daarna zal het Merkenbureau jouw merk inschrijven in het merkenregister en . Een merkrecht krijgt u alleen door registratie in een officieel merkenregister. Het Benelux Merkenregister telt meer dan 500.


BOIP staat voor Benelux Office for Intellectual Property en is de officiële instantie. De aanvraag is vanaf dat moment terug te vinden in het Merkenregister van het BBIE. In het register kun je ook zien wat de status is van je aanvraag.


Via het merkenregister van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom ( BBIE) kunt u zoeken naar gedeponeerde en geregistreerde merken. Verstandig is om vooraf in het officiële Merkenregister van het BBIE te kijken of jouw merk beschikbaar is of dat het misschien al door een ander geregistreerd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts