maandag 9 februari 2015

Serviceflat wilrijk

Serviceflat wilrijk

Onmiddellijk beschikbaar. Elsdonck is een residentie die verrast. De stijlvolle tinten keren terug in de kleinste details, van de inrichting van het zwemba over de presentatie van de . Deze flats zijn verbonden aan dienstencentrum Oversnes. Handige diensten ( waaronder een cafetaria), aangepaste accommodatie en heel wat activiteiten, net . Boeksveld serviceflats rond groene binnentuin dienstencentrum.


Oosterveld serviceflats in woontoren dienstencentrum. Contacteer ons Beschrijving. Zorgbedrijf Antwerpen bouwt er een nieuw dienstencentrum en serviceflats. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht serviceflat antwerpen, met prijzen vanaf € 119. U vindt hier de adressen en contactgegevens van de erkende serviceflats of groepen van assistentiewoningen per provincie.


Lieve Van den Bulck - Print - Corrigeer. Start slideshow Vergroot foto. Serviceflats kunnen een oplossing zijn voor senioren die langer zelfstandig willen blijven wonen. Wilrijk : Meer rusthuiskamers en serviceflats.


Serviceflat wilrijk

Valide 60-plussers uit Ninove en de deelgemeenten kunnen er . KONTICH - Residentie Beuken: Serviceflat gelegen op de 2° verdieping, met terras gelegen aan de . Page 7- WILRIJK Antwerpen. U kan ook een mailtje sturen naar wzc. Zonnewende ligt nabij het dorpscentrum van de gemeente Aartselaar. Zeer goed gelegen SERVICEFLAT met slaapkamer, terras en een bew.


Onze regiospecialisten staan u graag bij met advies. De ligging op zich voor deze . Politie vat verdachte inbrakenplaag serviceflats Bosuilplein. Wat doe je graag en kan je goed? De kindjes worden onthaald met een grote glimlach en een dikke knuffel.


Mensgerichte salesfunctie in de serviceflat sector. Flat in Sint Katelijne Waver 13.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts